0722.110.221 (08:00-18:00) |

CURSURI EXPLORE 100

Aceste cursuri reprezintă răspunsul la nevoile copiilor noștri. Ele sunt inspirate din realitatea pe care o trăim. Tratează geografia, matematica, istoria ca aspecte reale din viețile noastre, nu doar din paginile unui manual.

 

Dacă ne uităm cu atenție la copiii noștri și pornind de acolo, scriem apoi manuale, rezultă o educație bazată pe nevoile copilului. Aceste cursuri aduc istoria, gramatica, matematica, în viețile copiilor, fără să îi forțeze să se adapteze la un sistem învechit.

 

Vă invit să ne gândim la cum trăiam acum 20 de ani. Câte lucruri s-au schimbat? Cât de ușor ar fi să te duci 8 ore pe zi într-un loc în care principiile funcționării sunt neschimbate de zeci de ani? Cursurile noastre aduc matematica, istoria într-un spațiu firesc, provocator pentru copiii noștri.

 

Să îți sprijini copilul să-și descopere înclinațiile, să îi creezi un context provocator, care să încurajeze învățarea. Să lași deoparte lecțiile pe care le știi despre școală și să privești acum curios către disciplinele specifice vremurilor pe care le trăim.